GAZİANTEP / NİZİP - Hasan Hüseyin Akdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

2023-2024 eğitim Öğretim yılı sorumluluk sınavları 5 Şubat - 16 Şubat 2024 Tarihleri arasında yapılacaktır.

YKS Başvuruları

Sorumluluk Sınavı Duyurusu

Nis

Tüm sınıflarımıza ait yeni ders programlarına aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Şbt

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SORUMLULUK SINAVLARI 07-13 ŞUBAT 2022 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR. AŞAĞIDAKİ DOSYADA SORUMLULUĞU BULUNAN ÖĞRENCİLER VE İLGİLİ DERSLERE AİT LİSTE VE SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ BULUNMAKTADIR. SORUMLULUĞU BULUNAN ÖĞRENCİLERİMİZİN SINAVA HAZIRLANMALARI, PAYLAŞILAN SINAV TAKVİMİNİ VE SINAV SALONLARINI TAKİP EDEREK SINAVLARA KATILMALARI ÖNEMLE RİCA OLUNUR. SORUMLU DERSİ BULUNAN ÖĞRENCİLERİMİZİN MEZUN OLAMAYACAĞINI HATIRLATIR, SINAVLARDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Ock

MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ BAŞVURULARI İÇİN OKUL MÜDÜR YARDIMCIMIZ MÜSLÜM SEVER'E AŞAĞIDAKİ GSM NUMARASINDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.  MESEM BİLGİLENDİRME SUNUSU İÇİN LİNKE TIKLAYIP DOSYAYI İNDİREBİLİRSİNİZ.

TLF: 0552 103 52 30

Ock

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Uygulama Sınav Takvimi aşağıdaki gibidir. Öğrencilerimizin sınav takvimini takip ederek sınavlara vaktinde ve hazırlıklı olarak katılması önemle rica olunur.