GAZİANTEP / NİZİP - Hasan Hüseyin Akdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

eTwinning Projemiz

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Örgün, Özel Eğitim ve MESEM Programından mezun olan kıymetli öğrencilerimiz için Mezuniyet Programı düzenlenmiştir. Programda Okul Müdürümüz Aydın BOZKURT'un konuşması sonrası mezun öğrencilerimize Mezuniyet Belgeleri takdim edilmiş, pasta kesimi ve ikramların ardından program müzikli eğlenceyle sonlandırılmıştır. Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor; mezun olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Yolunuz bahtınız açık olsun!

Haz

Nizip Hasan Hüseyin Akdoğan MTAL eğitim gören öğrencilerin yıl içinde ürettiği ürünlerin yer aldığı sergi için açılış töreni düzenlendi.

İlçemizde Nizip Hasan Hüseyin Akdoğan MTAL okulunda düzenlenen sergide metal, mobilya, elektrikli araçlar, tesisat bölümü ve özel eğitim meslek bölümü öğrencilerinin ürünlerden oluşan eserler bulunuyor.

Nizip Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet DEMİR, açılışta yaptığı konuşmada, birbirinden güzel ürünler yapan öğrencileri ve onlara rehberlik eden öğretmenleri kutladı. Meslek Liselerinin öneminden bahsetti. Özellikle deprem sonrası meslek liselerine daha çok ihtiyaç duyulduğundan bahsetti.

Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İlknur KILIÇPARLAR açılış törenine eşlik ederek meslek lisesi ve meslek kurslarını bitiren öğrencilerin iş sahibi olduğunu söyledi. Törene katılan okul müdürü Aydın Bozkurt meslek bölümü öğrencilerini ve katkı sağlayan tüm öğretmenleri kutladı.

May

Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübü olarak Nizip Zeugma Antik Gezisi düzenlenmiştir. Kulüp Danışman öğretmenlerimize ve emeği geçenlere teşekkürler

Ara

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Okul Aile Birliği ve Genel Veli Toplantımız okulumuz konferans salonunda yapıldı. Okul Müdürümüz Aydın BOZKURT'un konuşması, Psikolojik Danışmanımız Büşra Nur KANDİŞ'in sunumu ve Müdür Başyardımcımız Celal BUDAK moderatörlüğünde Okul Aile Birliği üye seçimimiz gerçekleştirildi. Toplantı sınıf rehber öğretmen ve velilerimizin görüşmesiyle sonlandırıldı.

Eyl

Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı Atölye Kataloğumuza aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nis

Akademik Başarıyı Artırma Projesi kapsamında Proje Koordinatörümüz ve Psikolojik Danışmanımız Büşra Nur KANDİŞ koordinatörlüğünde Satranç ve Mangala Turnuvası bugünkü kura çekimi sonrası başladı. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Mikdat Selman CIĞAL hakemliğinde ilk oyunlar oynandı. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize başarılı ve eğlenceli süreç diliyoruz.

Nis

"OKUMADAN GEÇÖEN BİR GÜN YİTİRİLMİŞ BİR GÜNDÜR." Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi Kitap Saatimiz hazır. Kitap Saatimizi hazırlayan Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Tem

Okulumuzda; Mobilya ve İç Mekan Tasarımı, Metal Teknolojileri, Motorlu Araçlar Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanlarıyla sektörde istihdamı yüksek mesleki alanlar bulunmaktadır. Atölyelerimizde sektörde kullanılan son teknoloji cihazlar ve beceri eğitimleri ile öğrencilerimizin mesleki açıdan donanımlı yetişmesi amaçlanmaktadır. Döner sermaye kapsamında olan alanlarımızda öğrencilerimiz hem mesleklerini yaparak yaşayarak öğrenmekte, hem de üreterek ülkesine ve kendisine katkıda bulunmaktadır.

Teknolojik atölye donanımları, Bilgisayar Laboratuvarları, Z Kütüphanesi, Çok Amaçlı Salon gibi mesleki ve akademik gelişimi destekleyen donanımların yanı sıra Müzik Sınıfı, Spor Salonları, Yabancı Dil ve Edebiyat Sınıflarıyla siz değerli öğrencilerimize ilgi ve yeteneklerini geliştirebilecek zengin öğrenme ortamları sunmaktadır.

Teknik ve kültürel geziler, akademik ve sosyal proje ve etkinliklerle öğrencilerimizin okul ortamında çok yönlü gelişimleri amaçlanmaktadır.

Mezun olduğunda diplomanın yanı sıra İşyeri Açma Belgesi verilmekte, iş hayatına girişleri kolaylaşmaktadır.

Ayrıca 12. Sınıfa geldiklerinde tercihlerine göre üniversiteye hazırlanabilecekleri akademik programlara geçiş yapabilmektedir.

Okulumuz Mesleki ve Teknik Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamındadır; başarı durumları ve çeşitli kriterlere göre öğrencilerimize burs imkanı sunulmaktadır.

İlçemizde bulunan 8. Sınıf öğrenci ve velilerimizi okulumuza bekleriz. Detaylı bilgi için iletişim adreslerimizden ulaşabilir, mesai saatleri içerisinde okulumuzu ziyaret edebilirsiniz.

Ekm

Gaziantep Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri Fuarı'na okulumuz 12. sınıf öğrencilerimiz, Motorlu Araçlar Teknolojisi Alan Şefimiz Kasım ŞEKERCİ ve Rehber Öğretmenimiz Esra YAZICI katıldı.Öğrencilerimiz üniversiteler ve burs imkanları hakkında bilgi aldı.

Nis

Gazişehir Okul Meclisi Projesi kapsamındaki etkinliklerimize devam ediyoruz. Özel Eğitim öğrencilerimizin akranlarıyla biraraya gelmesi, ağaçlandırmanın önemini birlikte kavramalarına yönelik çalışmalar çerçevesinde okulumuzun bahçesine öğretmenlerin denetiminde ağaç dikildi. Öğrencilerin kendi diktikleri ağaçların olması aidiyet ve başarı duygusunu tatmalarını sağlarken   ağaçlandırmanın önemini de kavramış oldular. Çalışmada katkısı olanlara sonsuz teşekkürler.